Nationale Kunstdagen in Gorinchem

6 en 7 november 2021

In de evenementenhal in Gorinchem speelt zich dit jaar de nationale kunstbeurs af.

Marian Visser en ik zijn te zien in stand 97 Je kunt ons werk en dat van ca. 200 andere kunstenaars daar op zaterdag 6 en zondag 7 november bekijken tussen 11.00uur en 17.30 uur. Je bent er van harte welkom! Dat kan met de kortingscode DLN-NKD21 helemaal gratis. Je gaat dan naar de volgende link: www.kunstdagen.nl/bezoeken. Hier kun je tickets reserveren. Je ontvangt dan de tickets en verdere informatie per mail. ( klik dan wel ‘pas korting toe aan)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: